!!ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ( ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ)!ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ που ασχολείται με κάτι από ευχαρίστηση, όχι επαγγελματικά ή με σκοπό το οικονομικό κέρδος!

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

15 Δωρεάν HTML5 ήχου Players για την ιστοσελίδα σας και Blogs

HTML5 είναι βέβαιο ότι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία φέτος όσο πάει τάσεις web design, και δικαίως έτσι. Είναι νέα, συναρπαστική, εύκολο να κατανοήσουν και καλύτερα από ό, τι έχει έρθει ενώπιόν του. Μέχρι πρόσφατα, είχαμε να πλοηγηθεί σε μια γκρίζα ζώνη όσον αφορά τη συμβατότητα και τον ορισμό, και ως αποτέλεσμα, πολλά από τα πρώτα υιοθεσίες του HTML5 έχουν πλήρη ή μερική καταστροφές.
15 Δωρεάν HTML5 ήχου Players για την ιστοσελίδα σας και Blogs
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι όπου HTML5 και CSS3 τελειώνει αρχίζει.HTML5 είναι μόνο η σήμανση - ένα σύνολο προτύπων που καθορίζουν τον τρόπο ένα έγγραφο πρέπει να διαρθρωθεί και πώς οι περιηγητές θα πρέπει να το ερμηνεύσει. Αντί να επωμιστεί όλη την ευθύνη για την παρουσίαση και τη λειτουργικότητα, HTML5 παίρνει πίσω στα βασικά, που μας επιτρέπει να αξιοποιήσει APIs και εγγενή λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης, ενώ ψάχνει για CSS για να δημιουργήσετε την οπτική εμφάνιση και αίσθηση. Στο τέλος μένουμε με μια ευθεία προς τα εμπρός και απλοποιημένη γλώσσα για τη δημιουργία ιστοσελίδων και εφαρμογών.


Προηγουμένως, η δυνατότητα να παίξει κάθε είδος ήχου μέσα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης που συμμετέχουν χρησιμοποιώντας το Adobe Flash ή άλλα plugins του προγράμματος περιήγησης.Μέσω μιας από τις πιο συναρπαστικές και πολυαναμενόμενη χαρακτηριστικά στην HTML5 το<audio> στοιχείο, που επιτρέπει φυσική αναπαραγωγή ήχου από το πρόγραμμα περιήγησης που το καθιστά εύκολο να κάνετε streaming σε απευθείας σύνδεση ήχου. Αντί να ξοδέψετε χρόνο στην έρευνα για αυτά που χρειάζεται, εδώ σε αυτή την συλλογή, διαλέγουμε την μερικές από την καλύτερη ιστοσελίδα HTML5 επιλογές αναπαραγωγής ήχου ελεύθερα διαθέσιμη για χρήση.

Media Element

instantShift - Media Element
MediaElement είναι ένα audio player ένα βίντεο το οποίο είναι γραμμένο σε καθαρή HTML5 και CSS. Αντί να προσφέρει μια HTML5 player για τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης και ένα εντελώς ξεχωριστό Flash player σε παλαιότερα προγράμματα περιήγησης, MediaElement.js αναβαθμίζει με το έθιμο Flash και το Silverlight plugins που μιμούνται το HTML5 MediaElement API.
MediaElement προσφέρει Plugins για WordPress, Drupal, Joomla, jQuery, BlogEngine.NET, ρουμπίνι πολύτιμων λίθων, και το Plone.

SoundManager 2

instantShift - SoundManager 2
SoundManager 2 καθιστά ευκολότερη την αναπαραγωγή ήχου με τη χρήση JavaScript.
Χρησιμοποιώντας HTML5 και Flash, SoundManager 2 παρέχει αξιόπιστη σύνδεση ήχου cross-platform σε ένα ενιαίο JavaScript API.

Speakker

instantShift - Speakker
Speakker βγαίνει από το κουτί σε δύο παραλλαγές και με απίστευτες επιλογές παραμετροποίησης: Flexible διαστάσεις, απεριόριστη χρώματα και δύο διαφορετικά σύνολα κουμπί για το φως και σκοτεινά θέματα. Εύκολο στην εγκατάσταση. Μόλις λίγες γραμμές Javascript και CSS ένα κβαντικό.

audio.js

instantShift - audio.js
audio.js είναι ένα drop-in javascript βιβλιοθήκη που επιτρέπει HTML5 είναι <audio> ετικέτα να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.
Χρησιμοποιεί μητρική

HTML5 Audio Player

instantShift - HTML5 Audio Player
Μια πολύ ελαφριά συσκευή αναπαραγωγής ήχου γραμμένο σε HTML 5 με JQuery και CSS3. No Flash! Αναπτύχθηκε από Scott Andrew.

JPlayer

instantShift - JPlayer
JPlayer είναι εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα (GPL / MIT) βιβλιοθήκη πολυμέσων γραμμένο σε JavaScript. Ένα plugin jQuery, JPlayer σας επιτρέπει να υφάνει γρήγορα πολλαπλής πλατφόρμας ήχου και βίντεο στις ιστοσελίδες σας. ολοκληρωμένη API JPlayer σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καινοτόμες λύσεις μέσα μαζικής ενημέρωσης.

JME

instantShift - JME
JME είναι ένα HTML5 / ανάπτυξης ήχου βίντεο κιτ με Flash Fallback, η οποία επικεντρώνεται στην ευελιξία, διαισθητική DOM-API και σημασιολογικό κώδικα.

HTML5media

instantShift - HTML5media
HTML5media επιτρέπει <video> και <audio> ετικέτες σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης
Για να κάνετε HTML5 βίντεο και ήχου ετικέτες λειτουργούν σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης, απλά προσθέστε μόνο τη γραμμή του κώδικα κάπου στην <head> του εγγράφου σας. Αυτό ήταν! Δεν υπάρχει δεύτερο βήμα!

Uppod HTML5 Player

instantShift - Uppod HTML5 Player
Uppod HTML5 Player σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας συσκευή αναπαραγωγής ήχου.Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε έναν παίκτη της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τον πίνακα επιλογής και να πάρετε τον αντίστοιχο κωδικό HTML.

MooTools HTML5 Audio Player

instantShift - MooTools HTML5 Audio Player
MooTools HTML5 Audio Player είναι ένας σταυρός αναπαραγωγής ήχου του προγράμματος περιήγησης γίνεται με HTML5 και το πλαίσιο Mootools JavaScript.

HTML5 Audio Player Bookmarklet

instantShift - HTML5 Audio Player Bookmarklet
HTML5 Audio Player Bookmarklet προσθέτει audio player για να παίξει συνδεδεμένα αρχεία ήχου σε οποιαδήποτε σελίδα. Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων εξαρτάται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται. Χρησιμοποιήστε το σε οποιαδήποτε σελίδα που έχει δεσμούς με downloadable αρχεία ήχου, για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε μουσική που είναι αποθηκευμένη στο Dropbox σας - Μεταβείτε dropbox.com / m στη συνέχεια πλοηγηθείτε στο φάκελο με τα αρχεία μουσικής και να χρησιμοποιήσετε αυτό το bookmarklet.

Προσβάσιμο συσκευή αναπαραγωγής ήχου (AAP)

instantShift - Προσβάσιμο συσκευή αναπαραγωγής ήχου (AAP)
AAP είναι ένα πλήρως προσβάσιμο cross-browser media player. AAP χρησιμοποιεί το HTML5

JQuery plugin OIPlayer

instantShift - OIPlayer jQuery plugin
OIPlayer jQuery plugin είναι ένα HTML5 audio και video player με υποχώρηση στα Java και Flash.
«Αποδίδει» OIPlayer η ίδια σε όλα τα βίντεο ή / και ήχου ετικέτες που αντιμετωπίζει. Εκτός από τη γενική διαμόρφωση του ίδιου του plugin, που χρησιμοποιεί για κάθε ετικέτα τα χαρακτηριστικά της αντίστοιχης ετικέτας έχει σαν αφίσα, πλάτος, έλεγχοι, autoplay, κλπ.

HTML5 Music Player Plugin

instantShift - HTML5 Music Player Plugin
HTML5 Music Player είναι ένα plugin jQuery που σας επιτρέπει να παίξετε mp3 καθώς και αρχεία ogg.

Αποικοδομήσιμου HTML5 ήχου και βίντεο Plugin

instantShift - Αποικοδομήσιμου HTML5 ήχου και βίντεο Plugin
Αυτό είναι ένα χρήσιμο plugin για WordPress html 5 ήχου και βίντεο σας επιτρέπει να ενσωματώσετε μέσα ενημέρωσης για φυσική αναπαραγωγή σε προγράμματα περιήγησης που υποστηρίζονται και προσφέρει μια χαριτωμένη υποβάθμισης για browsers που δεν υποστηρίζονται.

Βοήθημα: Πώς να χτίσει HTML5 Audio Player με jQuery

instantShift - Η οικοδόμηση μιας προσαρμοσμένης HTML5 Audio Player με jQuery
Αυτό το σεμινάριο είναι γραμμένο από NeutronCreations ομάδα για την οικοδόμηση μιας προσαρμοσμένης HTML5 Audio Player με jQuery . Σε αυτό το tutorial θα τρέξει τον κώδικα για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί, καλύπτει ορισμένες επιφυλάξεις κατά μήκος του τρόπου.